Welkom bij Glazenwassersbedrijf “Johan”!

Voor bedrijf en particulier op de Veluwe

Onze diensten

Glasbewassing

Informatie

Voor zowel bedrijf als particulier zijn wij beschikbaar als glazenwasser. Zodra u contact met ons heeft opgenomen, zullen wij geheel vrijblijvend een gepersonaliseerde prijsopgave voor u samenstellen.

Wij wassen uw ramen met osmosewater, waardoor we geen producten hoeven te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu.  Hierdoor zullen uw ramen nog even nat blijven nadat wij weg gaan, zodat het goed kan doordringen in het oppervlak en het een mooi resultaat achter laat.

Video’s glasbewassing

Zonnepanelen reiniging

Informatie

Naast glazenwassen doen wij ook aan het reinigen van zonnepanelen. Dit doen wij, net zoals het glazenwassen, voor zowel bedrijf als particulier in de omgeving van de Veluwe. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Wij reinigen uw zonnepanelen met osmosewater, waardoor we geen producten hoeven te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu en daarnaast zouden deze producten ook schadelijk zijn voor uw zonnepanelen. Hierdoor zullen uw zonnepanelen nog even nat blijven nadat wij weg gaan, zodat het goed kan doordringen in het oppervlak en het een mooi resultaat achter laat.

Video’s zonnepanelen reiniging

Gevelreiniging

Informatie

Naast glazenwassen doen wij ook aan gevelreiniging. Dit doen wij, net zoals het glazenwassen, voor zowel bedrijf als particulier in de omgeving van de Veluwe. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s gevelreiniging

Bladvrij maken

Informatie

Naast glazenwassen zijn wij ook beschikbaar voor het bladvrij maken (en/of legen) van dakgoten, platte daken, serres, veranda’s, etc. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s bladvrij maken

Hogedrukreiniging straatwerk

Informatie

Naast glazenwassen zijn wij ook beschikbaar voor het reinigen van uw straatwerk door middel van een hogedrukspuit.  Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s hogedrukreiniging straatwerk