Welkom bij Glazenwassersbedrijf “Johan”!

Voor bedrijf en particulier op de Veluwe

Onze diensten

Glasbewassing

Informatie

Voor zowel bedrijf als particulier zijn wij beschikbaar als glazenwasser. Zodra u contact met ons heeft opgenomen, zullen wij geheel vrijblijvend een gepersonaliseerde prijsopgave voor u samenstellen.

Wij wassen uw ramen met osmosewater, waardoor we geen producten hoeven te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu.  Hierdoor zullen uw ramen nog even nat blijven nadat wij weg gaan, zodat het goed kan doordringen in het oppervlak en het een mooi resultaat achter laat.

Video’s glasbewassing

Zonnepanelen reiniging

Informatie

Naast glazenwassen doen wij ook aan het reinigen van zonnepanelen. Dit doen wij, net zoals het glazenwassen, voor zowel bedrijf als particulier in de omgeving van de Veluwe. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Wij reinigen uw zonnepanelen met osmosewater, waardoor we geen producten hoeven te gebruiken die schadelijk zijn voor het milieu en daarnaast zouden deze producten ook schadelijk zijn voor uw zonnepanelen. Hierdoor zullen uw zonnepanelen nog even nat blijven nadat wij weg gaan, zodat het goed kan doordringen in het oppervlak en het een mooi resultaat achter laat.

Video’s zonnepanelen reiniging

Gevelreiniging

Informatie

Naast glazenwassen doen wij ook aan gevelreiniging. Dit doen wij, net zoals het glazenwassen, voor zowel bedrijf als particulier in de omgeving van de Veluwe. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s gevelreiniging

Bladvrij maken

Informatie

Naast glazenwassen zijn wij ook beschikbaar voor het bladvrij maken (en/of legen) van dakgoten, platte daken, serres, veranda’s, etc. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s bladvrij maken

Hogedrukreiniging straatwerk

Informatie

Naast glazenwassen zijn wij ook beschikbaar voor het reinigen van uw straatwerk door middel van een hogedrukspuit.  Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op of vraag een offerte aan om uw persoonlijke wensen aan ons duidelijk te maken.

Video’s hogedrukreiniging straatwerk

Meer informatie

Glazenwasser “Johan”
Voor bedrijf en particulier op de Veluwe

Wat is osmosewater precies en waarom gebruiken wij het?

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Dit pure water is ook in staat om goed door te dringen in het oppervlak. Op deze manier wordt het reinigen van bepaalde objecten een stuk fijner, aangezien het een mooi resultaat geeft.

Normaal leidingwater bevat kleine deeltjes die niet persé schadelijk zijn, maar die bij voorkeur niet gebruikt worden voor de schoonmaak van ramen. Deze deeltjes zijn fijn en dienen gefilterd te worden. Bij het filteren tot osmosewater wordt er gebruik gemaakt van meerdere filters die elk hun eigen stoffen eruit filteren.

Zodoende is dit water vrij van elke vorm van vervuiling en is het zeer geschikt voor de reiniging. Osmosewater neemt namelijk gemakkelijk vuile bestanddelen op en op deze manier is het gebruik van andere schoonmaakproducten niet noodzakelijk. Op deze manier is de toepassing van osmosewater ook een milieuvriendelijke aanpak, aangezien er geen schadelijke producten gebruikt hoeven te worden.

Wat is ons plan van aanpak en waarom gaan we zo te werk?

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, zullen wij langskomen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we duidelijkheid willen krijgen over wat uw verwachtingen en wensen precies zijn. Tijdens dit gesprek kunnen wij ook alvast een inschatting maken van hoelang we bezig verwachten te zijn wanneer we langskomen. Dit is natuurlijk bij elke klant weer anders en daarom hechten wij dus ook veel waarde aan een kennismakingsgesprek

Aan de hand van dit gesprek zullen wij een prijsopgave voor u samenstellen zodat het ook voor u duidelijk is welke prijs er precies aan uw wensen gebonden zijn. Ook vinden wij het fijn om een beeld te hebben bij de mensen waar we langskomen en we kunnen ons voorstellen dat dit andersom wellicht ook het geval is.

 We hopen dat dit u wat duidelijkheid heeft gegeven in onze werkwijze, maar mocht u nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op!

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, zullen wij geheel vrijblijvend een prijsopgave maken aan de hand van uw wensen. Dit kan per klant natuurlijk erg verschillen en daarom nemen wij de tijd om voor elke klant een persoonlijke prijsopgave samen te stellen.

We hopen dat dit u wat duidelijkheid heeft gegeven in onze werkwijze, maar mocht u nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op!

Wat is ons plan van aanpak en waarom gaan wij zo te werk?

Glazenwasser “Johan”
Voor bedrijf en particulier op de Veluwe

Glazenwassersbedrijf “Johan”
Voor bedrijf en particulier op de Veluwe

Contact

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00
Zaterdag van 8:00 tot 12:00

Zondag en maandag gesloten

Developed by MB Media Consultations